Neden Yoruldum ?




 Neden yoruldum?
   Karanlık sokak…
 İt uğultuları ile sarsılıyor tenha sokağın sakinliği, yada içimdeki köpeklerin uğultusu olsa gerek…  ( Neden kimse  pencereden bakmıyor? )

 Tanrım… İçimde birşeyler  konuşuyor, sanırım dedikodumu yapıyorlar… ( evet  bütün uzuvlarım benden nefret ediyor…)
  Aslında  yağmur damlasında boğulmak gibi bir şey bu hayatta  yaşamak. düşünsene ( düşünüyorum ) olumsuzluklar karşısında nasıl bir şebek haline  dönüyorsun en sakar halinle kendini  bir damlada  boğuyorsun…( haklıyım )
 Boşver…
 Şimdi  rügarın  uğultusundaki  gizli melodiye kulak vermem lazım. Çok uzaklardan beni çağırıyorlar, gitmek ve gitmemek arasında  karamsarlığa  düşmüş kara düşünceler  arasında   savaş verirken, işte  yorgunluğumun sebebini,   bir nebze olsun anlata biliyorum düşüncelerindeki zafer duygusu ile  biraz rahatlama seansı geçiriyorum.  Peki ya sonrasında…
Sonrasında, Çirkin insanların tahammül sınırımı   zorlama denemelerindeki düştükleri  gülünç duruma  kendi kendime  gülüyorum. Bütün uzuvlarım benden nefret ediyor…
 mübdelası olmuşum sanırım, kaybedenlerin yolunda  kaybetme yarışına girişimlerinin…
 Yoruluyorum, yoruluyorum çünkü  ruhum sıkılıyor, bedenimle  bir uzlaşma noktasında buluşmaları için birisinin terk etmesi lazım… ruh olup uçsam mı, beden olup ruhsuzlaşsam mı ?
 Düşünüyorum, düşümdeki boş karanlık deliğin düşünceme neler kattığını  ve katarken nasıl bir hazla duyguya kapıldığımı…
 Birini düşünürken bir ötekini  hep  geçiştiriyorum ancak bunun  etkisi zincirleme olarak ters tepki yapıyor oysa ben bir çok şeyi aklımdan çıkartmayı düşünüyordum…bir çok şeyi düşünürken bunların çoğunu  geçiştirip birine odaklanıyordum, demekki ben bir çok şeyi düşünmüyorum. ( Delimiyim  yada kendimi mi  kandırıyorum?)
 Mantıklı düşünmenin aslında bunca mantıksız olaya rağmen ne kadar mantıksız  olduğu kanısına  varmam hiçde zor olmadı… Peki  mantıklı düşünme  neydi,  neden di?
 İt dalaşı oynuyorlar beynimin  bir noktasında şeytanın piçleri ! 
Ruhum temiz yalanlarını  artık söylemiyorum…
Ben aşağılık birisiyim, çünkü Tanrım sözümü tutmadım ve yoruldum…

Yorumlar

  1. yoruldum çünkü her yolun sonunda çukura düşüyorum..ruhumun piçleri dalga geçiyor,yorulmaktan yoruluyorum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

denemelisin

Bu blogdaki popüler yayınlar

bi dakka