Sen bu yazıyı okuduğunda…

Sen bu yazıyı okuduğunda…
Ben fazla uzağa gitmiş olmayacağım.
En fazla;
dokunabilmek için dudaklarına,
yalnızken söylediğin o şarkıda,
sessiz bir harf olarak kalacağım.
Anla.
Benim ela bir denizden
ve bütün alfabeyi anlamsız kılan isminden başka
sığınacak bir yerim yok.

Yanmaya ellerimden başlıyorum. Sana dokunamadığım yerlerimden. Yanımda olsan, özledim seni diyebilecek kadar bakabilmeyi öğretmiştim gözlerime. Hani insan çok özleyince, bir sol anahtarı kadar yalnız ve anlamsız kalıyor ya, sanki bu koskoca evrende, bu kadar gürültüye rağmen üstelik, yalnız.. Oysa ben, ömrümün geri kalanında duyup duyabileceğim tek ses, senin sesin olsun istiyorum. Ben seni görebildiğim zamanlarda içime çektiğim o derin nefeste boğulmak istiyorum. .
Yanmaya ellerimden başlıyorum. Nereye koysam oraya yakışmayacaklar çünkü. Nereye saklasam, sanki emanetmiş gibi duracak. Biliyor musun seni ellerim olmadan da sevebilirim ben. Evet yapabilirim bunu. Ama dokunabilseydim, biliyorum buzlarım çözülecek, biliyorum bir daha bırakmaya cesaret edemeyecek kadar korkak kalacağım. Ama olsun böyle iyi. Aferin ellerime.
Aferin ellerime ki bunca zaman yazdıklarım anlaşılmaz olsun diye için çırpınıp durdular. Şimdiyse beni sana anlatabilmek için çırpınıyorlar. Tam bir yıl olmuş seni mucizem olarak kabul edeli. Şimdi asıl mesele seni de buna inandırabilmekte. Çünkü ihtimaller üzerine kurulu yaşantımın en güzel mucizesisin sen benim. Sakın vazgeçme.
.
.
Sana yazmak gerçekten zor biliyor musun. Beynimdeki bütün hücreler seninle meşgulken, başka bir şey düşünememeye o kadar çok alıştım ki, o kadar çok alıştım ki…. (buradan sonrası yok) Bak yine aynı şey oldu.





\OyunBozan

Yorumlar

  1. Benimse gözlerim yanıyor.. Yakıyor baktığı herşeyi de, bir seni, sadece seni yakamıyorum. Oysa bir bakabilsem gözlerine, belki.. belki yakarım seni de..
    Dokunmaya kıyamazsın, elin yanar. Bakmaya bile kıyamazsın gözün..
    Güzel yazmışsınız.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür eder dipnot ekleme gereği hissederim :) yazı bana ait değil sevgili dostum Erhan Tazegül'e aittir mahlas olarak "oyunbozan"ı kullanmaktadır diğer yazıları ve yazılarımız için dilerseniz www.birboluiki.net adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

denemelisin

Bu blogdaki popüler yayınlar

bi dakka