Yarım kalmış öneriler ( Aslındalar 3/3)


Heyy Pythia !

Biliyorum yine geciktim üstelik yorgunluğumla birlikte. Sona gelmek  o kadarda kolay olmadı desem fazlaca basite indirgemiş olurum, Lütfen dinle !

 Buğu düşmüş bu semtin sokakları geceleri bir başka perde ile açılıyor bilmem hiç denk geldin mi, her gece farklı bir sahnenin kapalı gişesi, biletsiz izleyicileri, eroinman martılar.

 neyse boş ver, sana kötü bir gün için kötü bir önerim olacak.

Bir intihar mektubu yazacaksan  sakın onu dolma kalem ile yazma, her bir yanlış cümlen üstünü karalamana neden olacak  ve emin olmalısın ki bitince orada okunacak tek şey "intiharımdan kimse sorumlu değildir" , mesela bir daktilo hem daha hızlı hem daha pratik üstelik  oldukça karizmatik görünür, bide sakın beyaz kağıt kullanma 3. sınıf bir saman kağıt olsun, diğer bir avantajlı yanı ise ellerin titremeyecek fazladan kağıt harcayıp israf etmeyeceksin ve en büyük özelliği ise intiharını geciktirmeyeceksin.

 Tabi nasıl ve ne şekilde intihar edeceğinde çok önemli, mesela bir örneklendirme ile:

 Mektubu daktilo yazdıktan sonra uzun uzun okuyacaksın bunu herkes yapar, geri adım atmak için bir bahane  ararsın satır boşluklarında ancak unutmamalısın ki seni bekleyen bir ölüm yada azrail yada ne biliyim sonsuz hayat belkide cehennemin  yedi kat dibi cehennemden bahs ettiğimize göre elbette cennetin varlığı da olasılıklar arasında olacak ancak o olasılık sana denk gelmeyecek bunu öncelikle bilmeni isterim.

 buraya kadar her şey normal(di).







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bi dakka