Marduk gezegeninden bir ileti aldınız.

Merhaba,  uzun bir yolculuğun finaline yakın sahnesinden yazıyorum, umarım fazla bekletmedim. Seni güldürmem için öncelikle maskemi çıkartıp yalın bir şekilde  karşına çıkmam gerekli ve bu oldukça zor, neden zor bende bilmiyorum belki de çok kolay ama yinede zor olsun zor olsun ki anlamı olsun  şu an yüzümde o yavşak gülümseme var hani çok yakışan olanı, kısaca özetle  üç numaralı bakışım ile  yazıyorum. Tamam  kız tavlama konusunda  pek bir işe yaradığı söylenemez hem zaten gerekli de değil.

 Şu vakitler oturmuş kendi içimde kendimi çırpıyorum tamam  karadeniz kadar hırçın olmuyor olabilir ama fırtınalar emin olmalısın ki  beni çok zorluyor kim bilir belkide böyle  olmasını istediğim içindir, huzursuz  bir hayatım olduğu içün  huzur bulduğum zaman maymun gibi ne yapacağımı şaşırıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum. N'olur çok görmesinler bunu bana  hem çok görenlere de  bir çift sözüm var "siktir olun"  :)  

 Öfke kontrölümü son zamanlarda çok iyi idare ettiğimi düşünüyorum bunca olumsuzluklara rağmen gıkımı çıkartmamam inan önce beni  sonra çevremdekileri şaşırtıyor, teeyy teeeyy nerde o eski bayramlar :)

 Hem biliyormusun ben bunu sana marduk gezegeninin alt durağından yazıyorum çok değil az kaldı merkeze inmemize  bu uzun yolculukta bir çok şey gördüm ve bunların hepsini sana anlatmam lazım.

 ama şimdi değil, zamanı gelince.


  Biraz arabesk olacak ama hala zorlu bir süreçten geçtiğimi belirtmek isterim  ve bu olumsuzluklar ile senide sıkmak istemiyorum bu yüzden ne olur bana kırılma beni yadırgama ve herşeyden   önemlisi bu salak hallerim ile  yargılama.

  Mirşa bağırıyor gemi kalkacakmış.


UYARI :

 Bu ileti size  Marduk gezegenin aşağı durağından iletilmiştir,  sizin dünyanıza mesafesi bilmem kaç milyon veya milyar uzaklıkta olduğu için size ulaşana kadar başından bin bir  türlü olaylar geçmiştir, artık marduk gezegenini ele geçirmeye çalışan isyancılardan mı kaçmadı dersin, yoksa halley yıldızının etrafa yaydığı elektro manyetik ışınlardan dolayı yörüngesimi şaşmasın hepsini es geçtim Darth wader'ın ışın kılıncından  bile kurtulmuştur ki eğer kurtulmamışsa zaten bunu okumuyor olacaksınız velevki kurulmuş ise  burada herşey yolunda merkez.

Yorumlar

  1. mirşa mı olmamış 'mıço çağırıyor gitmem lazım' olmalı kulağa ve göze daha hoş geliyor.Oraya gelince öyle gibi oku derseniz yanılırsınız Mr.Spak.. eee orada çay var mı çay?

    YanıtlaSil
  2. Çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen.

    YanıtlaSil
  3. gülümsetiyorsun...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

denemelisin

Bu blogdaki popüler yayınlar

bi dakka