Phytia bu notalar bir salak !


 içimde bir kaynama noktası almış başını gidiyor, tedirgin bir melodi insanı nasılda nefrete sürüklüyor, biraz daha izlenmeli insanların çaresizlikleri  ve biraz daha dinlemeli bu müziği...
(Dinliyorum)
Ama bir sorunum var ! bu müzik ve bu melodiler daha önce hiç duymadığım biçimde ve dinlerken nereye bakacağımı bilmiyorum, sence buda bir çaresizlik mi ?

Müzik başa dönüyor aynı melodiler, çaresizlikler, insanlar, ben.

kullanım tarihi çoktan geçmiş  telaşım var(dı), bir kaç başarısız deneyimim oldu ("biraz hayal kırıklığı böyle olacağını biliyordum zaten" ) deyip geçiştiremeyecek kadar önemsiz.

Durup burada seni  yanılgılarım ile   onları anlatmakla sıkmak istemiyorum ( sünger değilsin sen!)

Bir dakika burada kırık nota var bir diğeri  düşüyor, melodinin ahengini  bozuyorlar, onlara bu şekilde kötü intihar etmelerini hangi şapşal öğretti ?
kırılıyor, düşüyor ve ölüyor saçma bir ölüm.

Aaahh durup burada sana neleri  anlatıyorum üstelik gecenin bilmem kaçı, buda bir saçmalık ölen notalardan bile  daha saçma !

Her neyse

Domuz öldüren Revolver'i bilir misin? İntihar için oldukça iyi bir seçim o salak notalara gidip bunu anlatmam lazım en azından ölürken arkalarından kült üçüncü sayfa manşetleri kalsın, hem belki saklayıp ileride bakar sigara içeriz.

İntihar,
intiharrr...
Sadece korkakların işi.

Bir dakika !

oniki evet tam oniki satır geride boş kovanlar her bir yere saçılmış, seni salak tabikide arı kovanları değil ! hepsi yirmiiki kalibre...  ahhahahah  bu notalar bir salak!

Herneyse,  bu yaz uzun bir tatil yapalım mı ?











Yorumlar

  1. ölüler tatil yapmaz

    YanıtlaSil
  2. "kullanım tarihi çoktan geçmiş telaşım var(dı), bir kaç başarısız deneyimim oldu ("biraz hayal kırıklığı böyle olacağını biliyordum zaten" ) deyip geçiştiremeyecek kadar önemsiz."

    derken?????*

    YanıtlaSil
  3. benny'e video çekelim bu yaz bir kez daha. Haneke parmak ısırsın. eğilsin eteğimizi öpsün. Öpmesin yada boşver ne gerek var sanki...

    Bazı notalar biraz kırık doğuştan. genetik aktarım diyorlar çoğunlukla, en çok beethoven'in karaladıklarının çocuklarıymış, torunlarıymış. duymayı bilirsen aksak notalar, hayatın ritmini ayaklarına serermiş. (ben hiç duyamadım, dinlemeyi hiç öğrenememişim demek ki). ayrıca onlar intihar etmiyorlarmış, yeni bir hayata, hatasız, yeni bir ses olarak başlıyorlarmış. birilerinin kulaklarını dolduruyorlarmış, kulağı dolanın yaşama sevincini çoğaltıyormuş...

    bu yaz hanekeye uyuzluk olsun diye çekmeyelim video. benny farklı olsun diye çekelim. uzun bir tatili uzun bir kısa metrajla dolduralım.

    baltanı parlatalım...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

denemelisin

Bu blogdaki popüler yayınlar

bi dakka