Aslında... ( Nasılsınlar 3/3 )


-Sevgili Pythia, ben bi yer bulup seni koyamadım bir yerel yönetimli yetkiye sahip kendi çağında belediye olan küçük ama bunca kalabalık arasında bulamadım. okadar çok şey var ki anlatayım sen koy nereye istersen kendini hiç fark etmez.
 Repliklerini  fırlat, gir godozlama araya fireni patlamış kamyon gibi yırtık dondan çıkar gibi.

.............(Aslında...

Daha ilk yalnızlık tecrübemde ki kifayetsizliğin diz boyunun geçilmesi durumunda kızlara kınama ve disiplin cezaları verilen zaman dolayları, hayal meyal seçilen bir kaç yüz belki üç beş isim böyle aklında bulanık su gibi dolanır durur "ulan ne günlerdi beee" ama bazıları ise mıh gibi saplanmıştır o zihnin en olmadık yerine en olmadık karşılaşmalarla olayı bir birimize dramatikleştirerek "yeter beee orospu çocuğu yeter ne güldük beee" diyenleri burada kamuoyu önünde öncelikle rencide edelim ki öyle olmayan beraberliklerinde olduğunu görsünler gibi serseri ağzına pelesenk olmuş semt laflarıyla ( yerler mi? ) asıl  zincirin kırılma noktasını anlatmak isterim ki cine5'in şifreli yayınları kadarda eski sayılmayacak ama bir okadar eski "ulan daha dün gibi aklımda" o tipiniz değişinizdeki samimiyet kadar yakın biri bunun kim olduğunun bir önemi yoktur elbette hayatınızda ondan başkalarıda vardır aynı onlar gibi bilirsiniz işte herkesin hayatında olan bir türlü ayakları yere basmayan hayta insanlar, bu hayta insan bir önceki zincirinin kırılma noktasındaki olaylar çemberine ben tarafından dahil olmuş keza aynı teknik ile haytanında kırılma zincirine dahil olmasını sağlamışım, arada bir yörüngesini kaybetmişlerede buyur ettiysek o boş yerlerin aslında sahiplerininde olduğunu bilgisinide bu vesile ile aktaralım, kalkdı ki dedi ki  kapitalist düzene kafa tutmuş gönüllü bir komünistin bunca ahbaplığımıza sığınan yeri ona gösterilen makam bu mudur yani ?

tabiki de değil, gerek ayda yılda bir görüşmüşlüğümüz iyi aile babaları olsun gerekse çiçeği burnunda taze kelebekler olsun gerekse iki üç  satır yukarıdaki komünist rejimin sadık askeri olsun onların bu dünyaya eğlenmeye gelmişiz yönünün gerçek sahipleri, farkında olmadan yada olaraktan, mantık ötesi bilinçlisizliğimizin aslında nasıl bir bağ oluşturduğunun göstergesi. ( yerler )

işte ben: 20 06 1985 bakırköy istanbul doğumlu sonradan bağcıların ilçe olmasıyla birlikte hayatının tastamam 30 yılının harcandığı yerde bakımsız sakalı kendi halinde olduğundan rahat görünmeye çalışan o arkadaşınız, o dostunuz belkide hiç sevmediğiniz yada sevemediğiniz piç kurunuz, ahlaksız küfürleriniz, hayata merhaba diyişleriniz... Belkide koca bir boşluk belkide yok, belkide vaar olduğunu sanıyor kim bile bilir ?

Tabi ki de uçan spagetti canavarı.

Hem kimin umurunda diğerlerinizin o görüşünüşte çok güzel göstermeye çalıştığınız ama bir türlü güzele çeviremediğiniz o lanet hırslarınızla dolu hayatınız?

Kimin umurun da?

 Yaşamımda daim olarak vaar olan ve vaar olmaya devam edecek gülen bütün yüzlere açık ve net tebligatımdır ki, kinaye yapmaksızın bizler birer yap boz parçalarııyız.

 Lütfen bu hassasiyetin önemini bizlere gerizekalılara anlatır gibi anlattırmayarak göstermenizi rica eder ve gösterdiğiniz içinde ayrıyetten  şükranlarımı muhabbetlerimi ve sadakatımı bir borç bilirim.

Yormayalım yorulmayalım.

Teşekkürler
Bir Dost: )


-Şimdi sen söyle Pythia ben ne yapayım. ?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

bi dakka